Private Label

Private Label

Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten is het produceren, afvullen en etiketteren van producten onder PRIVATE LABEL. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw eigen uitstraling aan “uw” reinigingsmiddelen geven.

Waarom wel uw eigen naam en logo op uw auto’s en niet op uw verpakkingen!

Vanzelf sprekend gebeurt dit onder dezelfde hoge kwaliteitsnormen die wij ook voor onze eigen producten hebben opgesteld. U hoeft zich geen zorgen te maken over de alsmaar strenger wordende milieueisen en veiligheid.

RBC is ook volledig op de hoogte met de laatste eisen op het gebied van wet- en regelgeving. Denk aan Reach, EU-GHS/CLP, PGS-15 opslag etc. Ook kunnen wij u helpen met het opstellen van uw productetiketten en verzorgen wij de veiligheidsbladen (MSDS) onder uw eigen naam alsmede de jaarlijkse updates.

RBC beschikt over een modern computersysteem waarin alle bedrijfsactiviteiten zijn gekoppeld. Ook worden hierin alle recepten en specificaties vastgelegd. Alle producten worden voorzien van een uniek chargenummer waardoor track & trace in een later stadium gewaarborgd is.

RBC kan vele verschillende groot – en klein verpakkingen afvullen en etiketteren. Tevens is het mogelijk om uw eigen recepten bij ons te laten produceren en verpakking. Dit gebeurt natuurlijk onder strikte geheimhouding. Ook hebben wij de mogelijkheden om de opslag en distributie van uw producten te verzorgen.

Heeft u interesse gekregen?

Heeft u interresse gekregen in onze producten door het lezen van al dit? Bekijk al onze producten hier!

Producten